четвер, 04 липня 2019 18:57

Тотальний контроль та дорогі подарунки: розповіли про життя жінки, яку підпалив наречений

Тотальний контроль та дорогі подарунки: розповіли про життя жінки, яку підпалив наречений
28-річного Віталія Чайковського із Запоріжжя арештували на 60 діб без права на заставу. Чоловік облив бензином та підпалив свою співмешканку 22-річну Анастасію Ковальову. Фото - Instagram Анастасії Ковальової

28-річний Віталій Чайковський із Запоріжжя, який підпалив свою наречену 22-річну Анастасію Ковальову, був затятим ревнивцем. Тому жінка практично перестала бачитися із подругами.

Якщо кудись виходила, то чоловік вимагав фотозвіт. Про це повідомила її подруга Аліна.

"Особисто його не знала і не бачила. Тільки з розмов. Він їй забороняв зустрічатись з друзями, не відпускав навіть манікюр зробити, ревнував. Фотозвіти звідусіль вимагав", - Каже Аліна, передає ТСН.

При цьому жінка розповідала подругам, що Віталій дуже добрий до неї. Дарував золото, айфони, парфуми, дорогу білизну та квіти щодня. Заміж її покликав на другий день знайомства, а за кілька місяців зробив офіційну пропозицію – з обручкою та у присутності батьків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотів зміцнити стосунки: чоловік пояснив, навіщо підпалив співмешканку

"Настя моя подруга дитинства, я з нею дуже часто спілкувалась. Коли вона почала з ним зустрічатись, він її постійно ревнував. Вона постійно, практично, вдома сиділа, з дому не могла вийти навіть на каву. Про нього я взагалі майже нічого не знаю. Коли з нею зустрічались, вона говорила, що він дуже добрий і все інше. Не думала, що він на таке здатний, відверто кажучи", - додає подруга Карина.

Під час обрання запобіжного заходу в суді Віталій розповів, що підпалив кохану випадково. Перед тим посварився з нею. Тому випив, купив пляшку бензину і облив, щоб налякати. А потім підпалював цигарку і вони обоє спалахнули. Він одразу скинув із себе футболку, аби потушити Настю.

Трагедія сталася ввечері 2 липня біля багатоповерхівки, де жили разом, на очах у перехожих. Пара спочатку сварилася, а потім чоловік облив жінку рідиною і підпалив. У Анастасії опіки 90% тіла, вона перебуває у лікарні у вкрай тяжкому стані.

Зараз ви читаєте новину «Тотальний контроль та дорогі подарунки: розповіли про життя жінки, яку підпалив наречений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути