Ексклюзиви
середа, 18 листопада 2020 22:19

Копів звинувачують у звірячому побитті ветеранів АТО

Копів звинувачують у звірячому побитті ветеранів АТО
Співробітників поліції звинувачують у побитті ветеранів АТО і громадських активістів. Фото: Нацполіція

Працівників патрульної поліції звинувачують у побитті ветеранів АТО і громадських активістів Андрія Мочурада і Віктора Баранника, яке відбулося в центрі Львова на проспекті Свободи.

У ДБР з цього приводу відкрили кримінальне провадження. Про інцидент повідомив один з потерпілих на своїй сторінці в Facebook.

Він також опублікував фото після нападу та зазначив, що близько опівночі на проспекті Свободи в центральній частині міста Львова їм перегородили дорогу троє чоловіків, які спровокували конфлікт.

"Мені і Віктору завдали тілесних ушкоджень середньої тяжкості - зокрема, зламаний ніс, зламані зуби, численні забої тощо. Напад був без жодного приводу в самому центрі Львова!" - написав Мочурад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Били і змушували зізнатися у вбивстві: на лаві підсудних опинилися двоє правоохоронців

Нападники спробували втекти з місця інциденту, проте були затримані і доставлені в поліцейське відділення. Всі троє виявилися співробітниками патрульної поліції.

За словами Мачурада, у відділенні поліції вони хвалилися, що за напад їм нічого не буде. Потерпілі вимагали, щоб у їхніх кривдників взяли аналізи на вміст в крові алкоголю або наркотиків, проте їх вимоги не були почуті.

Як повідомляє hromadske, у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 КК (хуліганство). Слідчі проводять першочергові слідчі дії.

За словами постраждалих, їхні кривдники не затримані, їх просто відпустили і де вони знаходяться зараз - невідомо. Вони не згідні зі статтею, за якою порушено кримінальну справу, і заявляють про замах на вбивство.

На Київщині викрили банду, до якої входили чинні працівники Служби безпеки України та поліцейські. Допомагали їм двоє цивільних осіб, які вже мали проблеми з законом. "Спеціалізувалися" затримані на викраденні підприємців, які займалися ІТ-технологіями.

Зараз ви читаєте новину «Копів звинувачують у звірячому побитті ветеранів АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути