Ексклюзиви
пʼятниця, 11 лютого 2022 15:44

Концерт і лижі: у Ярославського розповіли, чому він після ДТП покинув Україну

Концерт і лижі: у Ярославського розповіли, чому він  після ДТП покинув Україну
Харківський бізнесмен Олександр Ярославський полетів до Лондона на концерт сина. Фото: facebook.com/Александр-Ярославский

Харківський бізнесмен Олександр Ярославський одразу після резонансної ДТП поїхав до Лондона на концерт сина.

Вилетів з України 10 лютого чартерним рейсом Харків-Лондон, повідомили в компанії Ярославського DCH.

"11 лютого об 11:00 за часом Лондона син Володимир виступає на концерті, квитки на який для Олександра Ярославського та його дружини були заброньовані ще 18.01.2022", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція не зібрала речдоки на місці ДТП із кортежем Ярославського: фото

Також у компанії Олександра Ярославського додали, що від 12 по 19 лютого бізнесмен разом з родиною кататиметься на лижах. Готель для цього нібито було заброньовано ще 28 січня.

2021 року особистим літаком Олександра Ярославського було виконано 141 рейс загальним часом нальоту 271 година 8 хвилин. З них до Лондона – 37 рейсів.

Олексадр Ярославський - колишній співвласник Укрсиббанку та експрезидент харківського футбольного клубу "Металіст". Володіє мережею ТРЦ "Караван", готелем Kharkiv Palace. За версією Forbes, дев'ятий серед найбагатших людей в Україні. Його статки оцінюють у $820 млн.

9 лютого на трасі Чугуїв - Мартове кортеж Ярославського збив на смерть людину. На місці події автівки не зупинилися. 10 лютого Ярославський з тестем вилетів з України до Великої Британії.

У поліції заявили, що викликають бізнесмена на допит як можливого свідка аварії. У компанії Ярославського стверджують, що за кермом перебував водій, який працює в одній з допоміжних служб компанії.

На ранок після ДТП водій зізнався, що нібито був за кермом автомобіля, який на смерть збив пішохода. Думав, що "було зіткнення з твариною". Чоловікові вручили підозру.

Зараз ви читаєте новину «Концерт і лижі: у Ярославського розповіли, чому він після ДТП покинув Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути