четвер, 04 квітня 2013 11:03

Колишній мер Ялти потрапив за ґрати через махінації з землею

Колишній мер Ялти потрапив за ґрати через махінації з землею
Фото: www.unovosti.tv

Судом стосовно колишнього мера Ялти Олексія Боярчука обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 92 тис. грн. Про це УНН повідомили в Прокуратурі АРК.

Колишньому меру курортного міста інкримінується зловживання службовим становищем та перевищення повноважень при вирішенні питань про надання територій у Великій Ялті.

"Чиновнику інкримінується скоєння дій з незаконного надання обслуговуючому кооперативу земельної ділянки площею 3 га вартістю 10 млн грн, а також підприємцю територій під торгові павільйони на набережній курортного міста", - відзначили в прокуратурі.

Дані про кримінальні правопорушення, які кваліфіковані за ч.1 ст.364, ч.3 ст.365 КК України, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. В даний час продовжується слідство.

Нагадаємо, прокуратурою АР Крим складено протокол про корупцію стосовно колишнього Ялтинського міського голови Олексія Боярчука. Встановлено, що він в обхід встановленого законом порядку, поза конкурсом та без укладення договору, а значить, компенсації за використання територій під торгові павільйони, дозволив підприємцю торгувати на набережній курортного міста влітку і в оксамитовий сезон. Однак суд передбачив у цьому факті ознаки кримінального злочину, і зараз він вивчається в рамках кримінального провадження.

Зараз ви читаєте новину «Колишній мер Ялти потрапив за ґрати через махінації з землею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути