Ексклюзиви
четвер, 06 червня 2013 11:53

Колеги судді, який звільнив ректора-педофіла, обурені подібним рішенням

Колеги судді, який звільнив ректора-педофіла, обурені подібним рішенням
Фото: www.visti.ks.ua

Голова Шевченківського районного суду Києва Олена Мєлєшак закликає Вищу рада юстиції звільнити суддю цього ж суду Андрія Осаулова за звільнення з-під варти обвинуваченого у розбещенні дітей ректора Київської державної академії водного транспорту ім. Сагайдачного Василя Михайлова.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби суду.

Голова Шевченківського райсуду закликає звільнити Осаулова за порушення присяги при ухваленні рішення про зміну запобіжного заходу для членів організованого злочинного угруповання, підозрюваних у розбещенні малолітніх, пише ukranews.com.

Також у повідомленні наголошується, що це рішення судді Осаулова викликало занадто широкий резонанс і хвилю обурення у суспільстві.

5 листопада 2009 співробітники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ спільно з УБОЗ Києва затримали Михайлова в аеропорту "Бориспіль" за підозрою в організації злочинного угруповання, члени якого займалися розбещенням неповнолітніх та виготовленням порнографічної продукції.

Потім прокуратура Києва затвердила обвинувальний висновок і направила до Шевченківського райсуду кримінальну справу за обвинуваченням ректора в організації ОЗУ.

У 2013 році Шевченківський райсуд змінив запобіжний захід Михайлову та іншим членам ОЗУ з утримання під вартою на підписку про невиїзд.

Прокуратура Києва має намір оскаржити цю постанову суду.

3 червня Вища кваліфікаційна комісія суддів прийняла рішення рекомендувати перевести Осаулова на посаду судді Апеляційного суду Києва.

Зараз ви читаєте новину «Колеги судді, який звільнив ректора-педофіла, обурені подібним рішенням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути