Ексклюзиви
середа, 27 січня 2010 13:29

Затримали темношкірого співучасника ректора-педофіла

Затримали темношкірого співучасника ректора-педофіла

У Хмельницькій області затримано уродженця Нігерії, учасника організованого злочинного угруповання, члени якого на чолі з ректором київського вузу займалися розбещенням неповнолітніх та виготовленням порнографічної продукції.

Співробітники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю спільно з оперативниками УБОЗ УМВС України Хмельницької області в Кам"янець-Подільському затримали активного учасника організованого злочинного угруповання, яке на чолі з ректором одного з київських вузів займалася розбещенням неповнолітніх.

Затриманий - 40-річний уродженець Республіки Нігерія - розшукувався правоохоронними органами за здійснення злочину, передбаченого ч.1 ст.156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року співробітники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю Міністерства внутрішніх справ спільно з УБОЗ Києва в аеропорту Бориспіль затримали професора-ректора Київської державної академії водного транспорту Василя Михайлова за підозрою в організації злочинного угруповання, члени якого займалися розбещенням неповнолітніх та виготовленням порнографічної продукції.

У результаті обшуку в квартирі ректора, були виявлені диски з порнографічної продукцією, три відеокамери, і $ 180 тисяч.

Пізніше стало відомо, що затриманий є ректором Київської державної академії водного транспорту.

12 листопада, міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко заявив, що ректор Державної академії водного транспорту ім.Сагайдачного в Києві Василь Михайлов підозрюється в організації угрупування, яка причетна до згвалтувань, у тому числі педофілії.

"У нас є повний набір доказів злочинної діяльності громадянина Михайлова", - запевнив міністр внутрішніх справ.

Луценко підкреслив, що Михайлов є доктором технічних наук, професором, номінантом премії Людина року, має багато нагород і відзнак. У 2004 році, за словами Луценка, Михайлов був довіреною особою кандидата в президенти Віктора Януковича.

УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Затримали темношкірого співучасника ректора-педофіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути