вівторок, 01 грудня 2009 18:22

Ректор-педофіл продавав порно для банди шести депутатів - ЗМІ

Ректор-педофіл продавав порно для банди шести депутатів - ЗМІ

Ректора Академії водного транспорту Василя Михайлова, якого підозрюють у педофілії, можуть убити, повідомляє газета Сегодня.

Як пише видання з посиланням на слова одного з нардепів, в оточенні ректора стало відомо, що Михайлова можуть вбити.

"Можливо, у Михайлова трапиться серцевий напад через те, що його отруять. Наприклад, через рукостискання. Не Михайлов є ватажком банди, а близько шести нардепів з різних фракцій. Для них продаж порнозйомок був стабільним джерелом доходів", заявив нардеп. Він також уточнив, що мова йде не про тих нардепів, чиї імена фігурують навколо розтління неповнолітніх в Артеку, пише видання.

"Михайлов - важливий свідок, який може повідомити багато цікавого напередодні виборів. За моїми даними, жити йому залишилося декылька днів", пише видання.

За словами нардепа, для того, щоб врятувати цінного свідка, необхідно перевести Михайлова в ізолятор СБУ, де міститься Олексій Пукач.

Співрозмовник видання також повідомив, що про можливий замах на життя ректора він анонімно повідомив працівникам ГУБОЗ МВС.

Начальник прес-служби управління Сергій Федченко підтвердив, що в ГУБОЗ отримали відповідний лист. У Департаменті з питань виконання покарань, у свою чергу, повідомили, що в СІЗО вжиті всі заходи для безпеки Михайлова, пише видання.

Адвокат ректора Володимир Якимів, коментуючи інформацію про загрозу життю його підзахисного, заявив: "Я обов"язково поінформую про це Василя Сергійовича. Я нічого не знаю про причетність нардепів до цієї справи, але в самій їх появі бачу політику".

За словами колишньої дружини Михайлова Ольги, вона не спілкується ні з ким з оточення колишнього чоловіка і нічого не знає про погрози його життю.

"Не можу повірити, що це все правда. Поганих схильностей у нього не помічала. Але якщо злочин буде доведено, він має отримати по заслугах", заявила Ольга.

Як повідомлялося раніше, у листопаді цього року, міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в інтерв"ю Газете по-киевски заявив, що ректор Академії водного транспорту Василь Михайлов, якого підозрюють у педофілії, замовляв п"ятирічних дітей для розпусти.

Сегодня, Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «Ректор-педофіл продавав порно для банди шести депутатів - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути