понеділок, 05 серпня 2013 16:05

Київську вчительку Москаленко почали називати рейдером

Київську вчительку Москаленко почали називати рейдером
У прибічників вчительки кремезні чоловіки кидали камінням та дошками, ті відповідали вогнегасниками та сльозогінним газом. Фото: Gazeta.ua

Екс-міліціонер Ігор Прохоров, який уже тричі приходив до будинку київської вчительки Ніни Москаленко, виклав на відеосервіс "Youtube" звернення, де заявляє, що Мокаленко не впускає його до власного будинку, та називає її рейдером.

Відео він записав 3 серпня, коли прийшов до помешкання.

Чоловік стверджує, що отримав частину будинку у подарунок. Але у документах, які він показав учительці, значиться адреса провулок Землянський 14/26, хоча будинок має адресу №14. Москаленко звернулася до Головного управління містобудування та архітектури Києва. Там їй відповіли, що ніхто адреси не змінював, для цього потрібне рішення Київради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніні Москаленко змінили адресу і кажуть що вона живе у чужому будинку

У суботу до будинку вкотре прийшов Прохоров із 10-ма людьми. В одному з них Москаленко впізнала чоловіка, що громив її будинок на початку літа. Чоловіки спробували зайти до будинку, але їм це не вдалося, бо двері забили. Тоді між трьома захисниками Москаленко та чоловіками виникла сутичка. У прибічників вчительки кремезні чоловіки кидали камінням та дошками, ті відповідали вогнегасниками та сльозогінним газом. Кілька разів каміння влучали у журналіста "Дорожнього контролю" Андрія Дзіндзю.

Нагадаємо, дві третини будинку належить родині Москаленків. Третя донедавна була у власності киянина Юрія Бабенка. Торік Ніні Іванівні запропонували продати свою частину будівлі, але вона відмовилась. Проти жінки порушили дві кримінальні справи – за напад на одного з рейдерів, а також за вбивство вітчима, який помер два роки тому. На будинок тричі нападали, били вікна та ламали стіни. Вартість землі тут 80 тис. доларів за сотку.

Зараз ви читаєте новину «Київську вчительку Москаленко почали називати рейдером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути