пʼятниця, 29 червня 2012 13:45

Київського журналіста побили в присутності міліції. Правоохоронці не втручалися

Київського журналіста побили в присутності міліції. Правоохоронці не втручалися
Охоронець вдарив журналіста ліктем

У Києві в присутності міліції охоронець нелегального штрафмайданчика побив журналіста "Дорожнього контролю". Про це НБН повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ГУ Міністерства внутрішніх справ України в місті Києві.

"27 червня 2012 року в 15.45 в чергову частину Деснянського РУ ГУМВС України в Києві по спецлінії "102" надійшло повідомлення про те, що на спецмайданчику по вулиці Бальзака, 16 невідомі намагаються заволодіти автомобілем. З метою з'ясування обставин на місце виїхала слідчо-оперативна група Деснянського районного управління міліції. До працівників міліції звернувся громадянин, який працює відповідальним за видачу транспортних засобів на спецмайданчику і повідомив, що на території спецмайданчика невідомі нанесли йому тілесні ушкодження і самовільно забрали автомобіль зі спецмайданчика ", - йдеться в повідомленні київської міліції.

У повідомленні також говориться, що працівниками міліції було встановлено, що 26 червня о 3.30 на спецмайданчик по вулиці Бальзака, 16 на евакуаторі був доставлений автомобіль Samand та надано протокол огляду затримання автомобіля, який був складений працівником ДАІ Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві за те, що водій керував автомобілем без посвідчення водія та документів на зазначений автомобіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На суді з Віталієм Запорожцем побили журналістів

"О 16 годині на спецмайданчик увірвалися двоє невідомих, один з яких тримав в руках відеокамеру і проводив відеозйомку. Невідомі почали самостійно, без дозволу охорони, відкривати ворота спецмайданчика, між охоронцем і невідомими виникла бійка, один з прибулих, без відповідних документів, без дозволу охорони сів за кермо автомобіля Samand, який стояв на спецмайданчику і почав рухатися в бік воріт. Охоронець, щоб перешкодити захопленню авто, намагався перекрити виїзд зі спецмайданчика, при цьому громадянин з камерою почав протидіяти охоронцеві. Але, незважаючи на це, автомобіль Samand виїхав за межі", - уточнили в міліції.

Після цього в 16.07 в чергову частину Деснянського РУ ГУМВС України в місті Києві по спецлінії "102" надійшло повідомлення від громадянина, який працює журналістом інтернет-видання "Дорожній контроль" і повідомив, що о 15.30 по вулиці Бальзака, 16 на нього напав невідомий.

Працівниками правоохоронних органів проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято рішення відповідно до законодавства.

У той же час активісти "Дорожнього контролю" заявляють, що виявили новий приватний нелегальний штрафмайданчик, який розташований в Києві на житловому масиві Троєщина за неіснуючою адресою, куди забрали авто водія, просто за розбиту фару.

"При спробі з'ясувати на якій підставі працює даний штрафмайданчик, охоронець стоянки, умисно, з силою завдав удар ліктем в обличчя журналіста Андрію Дзіндзю", - кажуть в "Дорожньому контролі".

На відео видно, що прибулі на місце подій співробітники міліції ніяк не відреагували на побиття охоронцем журналіста, а також на його погрози на адресу медійника.

Зараз ви читаєте новину «Київського журналіста побили в присутності міліції. Правоохоронці не втручалися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

83

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути