Ексклюзиви
середа, 20 червня 2007 18:22

Київські міліціонери знову побили журналіста

Вчора близько одинадцятої години вечора люди в міліційній формі побили співробітника видавничого дому "Media Invest Group" Дениса Фіценка. Інцидент стався біля станції метро "Контрактова площа".

Наряд не пред"явив ніяких підтверджуючих форму і осіб документів, а також проігнорував посвідчення представника преси, яке продемонстрував його колега що знаходився поряд.

Після нетривалого з"ясування постраждалого спочатку в матерній формі ображали і принижували (серед тез охоронців порядку звучали фрази: "На людину ти не схожий"), після чого завдали тілесні ушкодження.

За фактом побиття і приниження гідності в Подільськом РУВС міста Києва справу відкривати відмовилися - лише відповіли дружним реготом. Потерпілий пізнав в одному із співробітників Подільської РУВС людини, що брала участь і побитті.

Пізніше Фіценка все ж таки вислухали і пообіцяли винних "покарати і провести виховні роботи".

Зараз співробітник медіахолдінгу знаходиться в травмпункті. З"ясовуються обставини і особи міліціонерів.

У самому Подільському РУВС сьогодні коментувати ситуацію відмовилися, заявивши, що "ми заступили на чергування сьогодні і нічого не знаємо", а також при бажанні порадили все ж таки написати заяву у них у відділенні "хоч прямо зараз". У службі довіри міліції порадили в таких випадках відразу викликати міліцію і швидку, а також писати скарги на начальників РУВС в чергову частину районного відділення або Головне управління, яке знаходиться на Володимирській, 15.

Як заявив сам потерпілий і його колеги, будуть використані всі способи для притягнення винних до відповідальності.

Це вже не перший випадок побиття співробітників видавничого будинку "Media Invest Group" - недавно від рук міліціонерів постраждав редактор щоденної газети "Економічні вісті" Антон Підлуцький. Цей інцидент стався вночі біля кінотеатру "Київ". Постраждалого і його друга силою, із застосуванням палиць і сльозоточивого газу, усадили в службову машину із словами: "Коли б не таксисти, ми б вам зараз показали". Після чого відвезли в Печерське відділення міліції, де протримали до ранку, передають izvestia.info.

Зараз ви читаєте новину «Київські міліціонери знову побили журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути