вівторок, 10 січня 2012 10:07

Киянин розбився на "Ланосі" сам і сильно травмував свою пасажирку

На Броварському проспекті, неподалік від птахофабрики, сталась серйозна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили у прес-службі ДАІ Києва.

"Автомобіль "Деу Ланос", за кермом якого знаходився 42-річний киянин, рухався з боку міста Бровари у напрямку столиці. Не впоравшись з керуванням водій врізався в електроопору. Від удару автівка перетнула розділяючий газон та виїхала на смугу зустрічного руху, де і здійснила зіткнення з автомобілем "Тойота Королла". Далі "Деу" знов врізалась в електроопору та вилетіла в кювет", - зазначили в Державтоінспекції.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Toyota Camry" збила насмерть вагітну рівнянку

За словами даішників, внаслідок цієї пригоди водій "Деу" загинув на місці пригоди, а його пасажирка отримала тяжкі травми (закриту черепно-мозкову травму, закриту травму грудної клітини) та була госпіталізована до лікарні. Водій та пасажир "Тойоти" травм не отримали.

Найбільш вірогідною причиною ДТП може бути перевищення швидкості.

Столична Державтоінспекція повідомляє, що у минулому році внаслідок наїзду на перешкоду зареєстровано 170 ДТП, внаслідок яких 33 особи загинуло та 206 - отримали травми.

Зараз ви читаєте новину «Киянин розбився на "Ланосі" сам і сильно травмував свою пасажирку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути