четвер, 19 січня 2012 16:50

Киянин побився об заклад і замінував столичний залізничний вокзал

Киянин побився об заклад і замінував столичний залізничний вокзал

18 січня працівники карного розшуку Управління МВС України на Південно-Західній залізниці затримали псевдо мінера, який 16 січня близько 23 години другим за добу повідомив на спецлінію "102" про замінування столичного залізничного вокзалу.

Про це повідомили у прес-службі МВС України на Південно-Західній залізниці.

"Затриманим виявився 40-річний мешканець Києва, який увечері 16 січня, вечеряючи дома за пляшкою горілки з двома своїми приятелями, дивився нічний випуск телевізійної служби новин. У випуску йшла мова про те, що невідомий чоловік повідомив про замінування Центрального залізничного вокзалу столиці. Між чоловіками розпочалась суперечка з приводу того, чи затримають правоохоронці жартівника. Хазяїн помешкання побився об заклад з приятелями, що сам зателефонує з мобільного телефону на "102", повідомить про те, що Центральний залізничний вокзал Києва заміновано і правоохоронці його не тільки не затримають, а навіть і не знайдуть", - розповіли правоохоронці.

Недовго думаючи, він втілив свої наміри у життя та вимкнув мобільник. Посміявшись над "вдалим" жартом друзі полягали спати. Прокинувшись ранком, горе-жартівник усвідомив, що напередодні утнув дурницю і, з метою уникнути викриття, вирішив позбутися свого мобільного телефону, викинувши його. Вживши усіх можливих заходів щодо забезпечення власної безпеки чоловік заспокоївся.

Проте правопорушника все таки знайшли. Наразі відносно затриманого порушено кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Киянин побився об заклад і замінував столичний залізничний вокзал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути