середа, 03 липня 2013 11:11

Кіровоградські п'яні міліціонери побили таких же нетверезих росіян

Кіровоградські п'яні міліціонери побили таких же нетверезих росіян
Фото: dengi.onliner.by

Прокуратура Голованівського району Кіровоградщини відкрила кримінальне провадження  за фактом хуліганських дій двох працівників міліції. Вони у селі Розкішне побилися із сімейною парою з Росії.

"Подружня пара приїхала до родичів жінки, вона з цього села родом. Чоловік у неї з Москви. Конфлікт між ними виник о четвертій годині ранку біля місцевого бару. Міліціонери були поза службою і перебували в стані алкогольного сп'яніння. На підпитку були і москвичі. Сварка переросла у бійку. Росіянину були спричинені численні тілесні ушкодження, у тому числі струс головного мозку та забій грудної клітини. Його дружина отримала травму у вигляді забою м'яких тканин шиї", - розповіла прес-секретар обласної прокуратури 33-річна Наталія Алєксєєнко.

Прокуратурою Голованівського району розпочато кримінальне провадження за  ч.2 ст. 296 щодо хуліганства. Санкція статті передбачає покарання   до 4 років позбавлення волі. Обох працівників міліції затримано. Вирішується питання щодо обрання для них міри запобіжного заходу.

Прокуратура області контролює хід розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Кіровоградські п'яні міліціонери побили таких же нетверезих росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

96

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути