вівторок, 11 жовтня 2016 14:34

Кількість жертв отруєння алкоголем зростає

Кількість жертв отруєння алкоголем зростає
mediaspy.ru

Станом на 11 жовтня в Україні зареєстрували 122 випадки отруєнь підробленим алкоголем. 54 людини померли.

Про це інформують у Держпродспоживслужбі.

"У Дніпропетровській області зареєстрували отруєння фальсифікованим небезпечним алкоголем у 8 мешканців, з них померла 1 особа. Усі постраждалі мали основні клінічні прояви – кровотеча із слизової оболонки ротової порожнини, шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи. У Запорізькій області 8 випадків отруєнь людей сурогатним алкоголем з новими побічними наслідками. У всіх постраждалих зафіксували порушення згортання крові – коагулопатію. У Харківській області від 11.10.2016 року нових випадків отруєнь не зареєстрували. Загальна кількість отруєнь сурогатами алкоголю на Харківщині становить – 87, з них померли 40 мешканців області, - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алкоголь є причиною 7 видів раку

"За даними судово-медичної експертизи в Харківській області метиловий спирт виявили у 28 померлих. У Донецькій, Луганській, Житомирській та Миколаївській областях сумарна кількість випадків отруєнь становить - 19, з них завершились летально -13. Станом на 11. 10. 2016 року нових випадків отруєнь сурогатами алкоголю не зареєстрували. У Миколаївській області згідно результатів судмедекспертизи у 5 померлих виявили в крові метанол. У Житомирській області за результатами проведеної судово-медичної експертизи 1 померлому встановили посмертний діагноз: отруєння метиловим спиртом".

Нагадаємо, що 23 вересня зареєстровані перші випадки отруєння алкоголем у Харківській області. По справі фальсифікованого алкоголю затримали 8 осіб - це продавці, посередники, виробники.

Зараз ви читаєте новину «Кількість жертв отруєння алкоголем зростає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути