середа, 07 червня 2017 18:10

Кілер застрелив ігромана

Кілер застрелив ігромана

В Охтирці Сумської області в приміщенні Української національної лотереї на вул. Армійській чоловік у масці застрелив відвідувача. Загиблий - 48-річний місцевий, раніше судимий за шахрайство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замах на Осмаєва: кілера заарештували

"О 01:30 в приміщення Української національної лотереї зайшов чоловік у масці і вистрілив в одного з відвідувачів. Там знаходилися в цей час ще чотири людини. Вони були настільки захоплені грою, що не звернули уваги на стрілка, а звук пострілу сприйняли за розрив петарди. Тому кілер зміг спокійно покинути приміщення. Все, що відомо про його зовнішність - зріст близько 180 сантиметрів. Крім маски, обличчя стрільця було закрите капюшоном", - повідомляє "КП" в Україні".

За неофіційними даними, убитий займатися різними аферами, офіційно ніде не працював. Слідство відпрацьовує усі версії злочину.

70-річного Миколу Бондаренка застрелили на Дніпропетровщині. Він був власником кафе. Приїхав, коли спрацювала сигналізація. Нападники влаштували засідку біля закладу. Спочатку застрелили охоронця водної станції, що прийшов на допомогу. Потім тричі вистрелили в спину Бондаренку. Після вбивства нападники викрали автомобіль депутата та поїхали до нього додому. Там зустріли його дружину.

Зараз ви читаєте новину «Кілер застрелив ігромана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути