середа, 31 травня 2017 18:16

Вбивство депутата: поранена дружина розповіла подробиці

Вбивство депутата: поранена дружина розповіла подробиці
64-річна Валентина Збицюк у лікарні під охороною. Жінка розповіла, після вбивства чоловіка й охоронця, приїхали до неї. Невідомі були у спецформі й вистрілили в неї ФОТО: ТСН

Дружина вбитого на Дніпропетровщині депутата Миколи Бондаренка розповіла подробиці нападу. Невідомі біля кафе розстріляли з автомата її чоловіка та охоронця. А потім приїхали до неї додому. Нині 64-річна Валентина Збицюк у лікарні під охороною. Жінка каже, нападники були у спецформі.

Про це повідомляє "ТСН".

"Чорний костюм, на одязі написано "Охорона". Чоловік постукав у вікно і сказав, щоб пустила до хати скласти протокол. Розповів, що в кафе крадіжка і чоловік прислав. Жінка вже почала відчиняти вікно. Однак в останню мить злякалася і відмовилася впускати. Тоді невідомий вистрілив у жінку. Потерпіла досі у шоковому стані. Її життю нічого не загрожує. За характером кульового поранення припускають, що жінку намагалися вбити. Вдову помістили під цілодобову охорону. Пильнують усе відділення. Зі слів медсестер, ввечері бачили підозрілих біля палати. Одразу викликали поліцію", - йдеться у сюжеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивство на Позняках: Панков був живий до приїзду медиків

Зловмисників, які вбили двох людей і поранили жінку, досі шукають. У місті ввели план "Сирена". Пошук злочинців ускладнюється, бо жінка не розгледіла обличчя стрільців. А вона - єдиний свідок. Правоохоронці розглядають декілька версій злочину. Сама поранена впевнена, що її чоловіка вбили не через посаду депутата. Виключає і особистий конфлікт. Жінка каже, ворогів не було. А цей випадок - пограбування. Чоловіка виманили з дому і він поїхав у кафе.

Місцевого депутата 70-річного Миколу Бондаренка застрелили на Дніпропетровщині. Він був власником кафе. Приїхав, коли спрацювала сигналізація. Нападники влаштували засідку біля закладу. Спочатку застрелили охоронця водної станції, що прийшов на допомогу. Потім тричі вистрелили в спину Бондаренку. Після вбивства нападники викрали автомобіль депутата та поїхали до нього додому. Там зустріли його дружину.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство депутата: поранена дружина розповіла подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути