пʼятниця, 04 листопада 2011 09:38

Кілер Дікаєв привіз в Україну дітей від першого шлюбу

"Сегодня" вдалося зв'язатися з рідним братом застреленого під час штурму одеським спецназом Аслана Дікаева - Адамом, який проживає в Грозному.

У 2007 році, говорить Адам, в Сімферополі його брат познайомився з місцевою мешканкою Діаною Федоровою.

  Аслан Дікаєв і його діти
Аслан Дікаєв і його діти

"Незабаром він привіз до Криму двох своїх дітей від першого шлюбу - 5-річного Абдул-Маліка і 3-річну Амінат. Їх виховувала Діана", - зізнається старший брат Аслана.

За його словами, Діана зараз вагітна. А Аслан, мовляв, постійно потребував грошей, і Адам кілька разів пересилав гроші своєму братові в Україну.

Діана Федорова була затримана за звинуваченням у зберіганні зброї. А дітей Дікаєва забрав Адам - зараз він оформляє опікунство над ними в Росії.

  Аслан Дікаєв з сином Маліком
Аслан Дікаєв з сином Маліком

Нагадаємо, що вночі 30 вересня на автотрасі Миколаїв-Одеса при спробі затримання Дікаєва були застрелені двоє одеських міліціонерів, а ще четверо поранені. Першого жовтня злочинці, обстріляли правоохоронців, були блоковані спецназом МВС і СБУ в приватному готелі "Особняк" на 8 ст. Фонтану в Одесі. Після 4-годинного обстрілу двоє кілерів - Аслан Дікаєв і Хасан Хадісов - загинули. Третьому, Андрію Шемятенкову, вдалося вранці 1 жовтня вислизнути прямо з-під носа міліціонерів (готель був уже заблокований спецназом. - Ред.) на таксі.

Зараз ви читаєте новину «Кілер Дікаєв привіз в Україну дітей від першого шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути