пʼятниця, 18 грудня 2020 11:05

Катували праскою і різали ножем: бандити напали на родину підприємця
5

На Київщині озброєна банда напала на родину підприємця.

Злочинці увірвалися в будинок і жорстоко знущалися над членами родини: для катувань використали ніж і праску, повідомив керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Били та погрожували відрубати пальці: банда напала на ферму

На Київщині озброєна банда напала на родину підприємця.
Фото: npu.gov.ua
Для катувань використали ніж і праску
Для катувань використали ніж і праску
Бандити відібрали у родини всі заощадження
 Злочинці увірвалися в будинок і жорстоко знущалися над членами родини

"Банда спеціалізувалась на вчиненні розбійних нападів. Зокрема 30 листопада учасники злочинного угрупуваня увірвались у будинок приватного підприємця у селі Луб'янка Бородянського району. Там зловмисники близько години жорстоко знущалися над родиною: катували праскою та різали ножем, вимагаючи інформацію про те, де господарі зберігають гроші", - розповів Андрій Нєбитов.

Бандити відібрали у родини всі заощадження – $3 тис. 8 тис. грн, ювелірні вироби та інші цінності. На цьому вони не зупинилися. Злочинці взяли автомобілі господарів, що були припарковані на подвір'ї, і зникли.

Нападників шукали 16 днів і врешті затримали. Поліцейським вдалося встановити особи всіх учасників злочинної банди.

У злочині брали участь 5 чоловіків – усі жителі Ірпіня. Тільки 31-річний лідер банди – киянин.

До цього він вже був засуджений за крадіжку з помешкання та вчинення грабежу. Крім цього, деякі з учасників організованої банди раніше брали участь у рейдерських захопленнях.

Поліцейські провели обшуки і вилучили 9 одиниць зброї, зокрема автоматичної, балаклави, рукавички, спецодяг, спецзасоби, стяжки, ювелірні вироби та годинники, гроші, зокрема і в іноземній валюті. Також вилучено 6 транспортних засобів, серед них й автомобіль на якому зловмисники прибули до села Луб'янка, аби вчинити напад. Викрадені автомобілі поліцейські розшукали у лісосмузі на відстані близько 7 км від місця злочину.

Лідер та члени банди затримані. Їх поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання для них запобіжного заходу.

У селі Українка Білогірського району Хмельницької області група злочинців напала на сім'ю фермера. Зловмисники зв'язали 64-річного господаря будинку, його 62-річну дружину і 41-річного сина та, застосовуючи до них тортури у вигляді гарячої праски, окропу та молотка, вимагали гроші.

Зараз ви читаєте новину «Катували праскою і різали ножем: бандити напали на родину підприємця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути