середа, 09 грудня 2020 15:48

Били та погрожували відрубати пальці: банда напала на ферму
3

У Скадовському районі Херсонської області невідомі напали на охоронця автогосподарства одного з фермерських господарств і викрали техніку на 70 тис. грн.

Зловмисники били чоловіка, погрожували сокирою відрубати пальці, якщо він не скаже, у якому ангарі зберігають техніку, повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжники в масках вдерлися в будинок і катували родину

Фото: npu.gov.ua

"До поліції звернувся власник сільгоспгосподарства. Він розповів, що напередодні ввечері до сторожки охоронця зайшли кілька невідомих громадян. Зловмисники повалили його на підлогу та, погрожуючи відрубати сокирою пальці, випитали, у якому з ангарів зберігається сільськогосподарське приладдя. Після цього незнайомці заволоділи оприскувачем, культиватором, боронами, дизельгенератором та 20-літровою каністрою з мастилом", - сказано в повідомленні.

За словами начальника правління карного розшуку обласного главку поліції Денис Каримов, охоронець розповів інспекторам, що під час нападу зловмисники зверталися один до одного за прізвиськами й деякі з них потерпілий запам'ятав.

Правоохоронці з'ясували, що напад скоїли п'ятеро жителів села, біля якого розташована ферма, віком від 24 до 41 років. Під час обшуку в них вилучили частину техніки. Мастило та генератор зловмисники вже встигли продати, а гроші витратити.

У день нападу зловмисники разом відпочивали та вживали спиртні напої. Гроші скінчилися і кампанія згадала, що неподалік у полі один із фермерів зберігає техніку, яку можна швидко продати. Тепер їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі. Слідство триває.

У селі Українка Білогірського району Хмельницької області група злочинців напала на сім'ю фермера. Зловмисники зв'язали 64-річного господаря будинку, його 62-річну дружину і 41-річного сина та, застосовуючи до них тортури у вигляді гарячої праски, окропу та молотка, вимагали гроші. Отримавши бажане, вони втекли.

Зараз ви читаєте новину «Били та погрожували відрубати пальці: банда напала на ферму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути