вівторок, 23 квітня 2013 16:59

Капітан міліції вимагала $10 тис, щоб "зам'яти" справу за фактом зґвалтування

Капітан міліції вимагала $10 тис, щоб "зам'яти" справу за фактом зґвалтування
За отримання хабаря жінка отримала 3 роки в'язниці. Фото: provolyn.com

У Черкасах до трьох років тюрми засуджено 31-річну працівницю міліції. Жінку затримали торік восени під час отримання хабара. Гроші в сумі 10 тис доларів вона вимагала за непритягнення до кримінальної відповідальності по справі за фактом зґвалтування.

"У серпні 2011 року старший слідчий управління обласної міліції вимагала від батьків п'ятьох підозрюваних хабар. У вересні у визначений день на автостоянці одержала всю суму від родичів одного з підозрюваних. Одразу після отримання грошей її затримали працівники міліції. У подальшому стосовно капітана міліції було обрано запобіжний захід, тримання під вартою", - розповів прокурор Черкас 44-річний Олександр Маслюк.

Колишню працівницю міліції визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (одержання хабара в особливо великому розмірі). Жінку позбавлено звання капітана міліції. Їй призначено покарання у вигляді трьох років тюрми. Впродовж двох років вона не зможе обіймати посади, пов'язані з роботою у правоохоронних органах.

Зараз ви читаєте новину «Капітан міліції вимагала $10 тис, щоб "зам'яти" справу за фактом зґвалтування ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути