Ексклюзиви
понеділок, 16 грудня 2019 16:28

Ірина Федишин потрапила в аварію

Ірина Федишин потрапила в аварію
Під час зіткнення у мікроавтобусі перебувала команда Ірини Федишин​ та її чоловік і продюсер Віталій Човник. Фото: Facebook Ірини Федишин

Вночі 16 грудня співачка Ірина Федишин потрапила у ДТП, коли поверталась з концерту.

Аварія сталась у Здолбунові на Рівненщині, про це співачка повідомила у Facebook.

Мікроавтобус Mercedes-Benz, в якому вона їхала, повертав ліворуч на АЗС. У цей момент водій іншого мікроавтобуса вирішив обігнати Mercedes, що пригальмував для повороту, тому й сталась аварія. На водія мікроавтобуса, що здійснював обгін, поліцейські склали протокол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Федишин подражнила фанатів спокусливим тілом

Під час зіткнення у мікроавтобусі перебувала команда Ірини Федишин​ та її чоловік і продюсер Віталій Човник. Вони повертались до Львова із концерту в Шепетівці Хмельницької області.

У потерпілих учасників ДТП виявили забої, але вони відмовились залишатись у лікарні. Федишин отримала незначні травми і почувається задовільно.

"Друзі, зі мною та моєю командою трапилася прикра пригода. Вчора, повертаючися з концерту, о 00:45 ночі, ми потрапили в аварію. Це дуже страшно... Ми готувалися здійснювати маневр, включивши заздалегідь лівий поворот. У цей же час, інший пасажирський бус, перетнувши суцільну смугу, на швидкості "влетів" у наше авто. Удар був чималої сили. Через біль у м'язах, викликали швидку та провели ніч у лікарні. На щастя, все обійшлося травмами середньої важкості і шоком. Слава Богу, всі живі і здорові", - написала співачка в соцмережі.

29 листопада співачка Jerry Heil потрапила в ДТП після концерту в Одесі. Про неприємний інцидент співачка поділилася зі своїми підписниками в соціальній мережі.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Федишин потрапила в аварію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути