середа, 11 липня 2018 09:43

Хотів заступитися і потрапив під роздачу: повідомили, за що поліцейський побив чоловіка в метро

Хотів заступитися і потрапив під роздачу: повідомили, за що поліцейський побив чоловіка в метро
Чоловік, якого побив поліцейський в столичному метро, заступився за іншого пасажира. Фото - скріншот

Встановили особи поліцейського і чоловіка, якого правоохоронець побив палицею на станції метро Контрактова площа у Києві.

Все почалося з того, що постраждалий чоловік заступився за п'яного пасажира, якого поліцейський хотів затримати чи вивести з метро. Однак в результаті сам потрапив під роздачу. На побитого чоловіка склали адміністративний протокол про опір співробітникові поліції.

"23-річний співробітник управління поліції в метрополітені ГУНП у Києві, перебуваючи на службі, без явної необхідності застосував щодо громадянина, який в цей час перебував на пероні вказаної станції, заходи фізичного впливу та спецзасоби. Дії поліцейського на камеру телефону зняв випадковий свідок", - повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейських, які знущались з чоловіка на харківському вокзалі, звільнили з органів

Також правоохоронці встановили особи та місцезнаходження свідків, яких пізніше опитають. Крім того, повинні визначити тяжкість тілесних ушкоджень, отриманих потерпілим. Для цього призначили судмедекспертизу.

За фактом можливих неправомірних дій поліцейського відкрили кримінальне провадження. Поліцейському може загрожувати до 8 років в'язниці.

Інцидент із побиттям чоловіка стався на станції метро Контрактова площа у Києві 8 липня. Цей факт зафільмували випадкові перехожі та виклали відео у мережу.

Зараз ви читаєте новину «Хотів заступитися і потрапив під роздачу: повідомили, за що поліцейський побив чоловіка в метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути