Ексклюзиви
понеділок, 30 травня 2011 12:41

Холеру в Маріуполі викликали риба і морська вода

Холеру в Маріуполі викликали риба і морська вода

Причиною захворювання людей у Маріуполі на холеру стали риба та морська вода. Про це повідомили у прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій.

Зокрема, йдеться у повідомленні, за попередніми даними, захворювання сталося у двох осіб внаслідок споживання морської риби, в однієї особи - через потрапляння морської води в органи травлення.

Зазначимо, що 29 травня у м. Маріуполь Донецької області зареєстровано три окремих випадки захворювання людей на холеру, яких у стані середнього ступеня тяжкості госпіталізовано до інфекційного відділення міської лікарні №4.

Фахівцями СЕС розпочато епідрозслідування, здійснюються профілактичні та протиепідемічні заходи. Ситуація перебуває на контролі Головного управління МНС у Донецькій області.

Також наголошувалося, що в Маріуполі ретельно перевірять усі пляжі, а виявлені після лабораторних досліджень небезпечні місця відпочинку закриють.

Зараз ви читаєте новину «Холеру в Маріуполі викликали риба і морська вода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути