четвер, 27 квітня 2017 18:01

Хлопчик злякався собаки і впав з 3-го поверху

Хлопчик злякався собаки і впав з 3-го поверху
Школяр злякався собаки і впав з 3-го поверху ФОТО: rivne1.tv

У Рівному з 3-го поверху недобудови впав 11-річний хлопчик. Потерпілий отримав численні переломи. Інцидент стався 25 квітня, о 15-ій.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Діти пішли гратися на незавершене будівництво, що на вулиці Степана Бандери. 11-річний хлопчик хотів зістрибнути з третього поверху на другий. Таке робив і раніше. Однак у цей момент загавкала собака. Дитина злякалася і полетіла вниз. Під час падіння вдарився у протилежну стіну. Свідком цього стала 42-річна перехожа. Жінка викликала "швидку" та правоохоронців. Потерпілого доставили до центральної міської лікарні. Медики діагностували кататравму, закриту черепно-мозкову травму, забійну рану лоба, перелом кісток передпліччя зі зміщенням, забій тазової ділянки. Дитина нині знаходиться у травматологічному відділенні. За словами лікарів, життю хлопчика нічого не загрожує. Матір потерпілого виховує 4 дітей", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дитину обвалилася стіна недобудови

Поліцейські проводять перевірку.

У Запоріжжі підліток під час гри випав із 2-го поверху недобудови. Хлопця забрали до лікарні. Нещасний випадок стався у 3-му Шевченківському мікрорайоні. За словами очевидців, школярі бігали по покинутій будівлі. Під час гри один із хлопців полетів вниз. Внаслідок падіння травмував спину.

Зараз ви читаєте новину «Хлопчик злякався собаки і впав з 3-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути