Ексклюзиви
пʼятниця, 20 грудня 2013 18:02

Губка Боб та поросятко виштовхали нардепа Сиротюка з Черкаської ОДА

Губка Боб та поросятко виштовхали нардепа Сиротюка з Черкаської ОДА
Фото: fakty.ictv.ua

Наразі у Черкасах приблизно сотня місцевих жителів на чолі із нардепом-"свободівцем" Юрієм Сиротюком та депутатом від "Батьківщини" Миколою Булатецьким намагаються зайти всередину обласної адміністрації, щоб поспілкуватися із губернатором області Сергієм Тулубом, передає корреспондент Gazeta.ua.

Вхід у ОДА заблокували кілька десятків працівників міліції. Коли вони не пропустили натовп, сталася штовханина, але люди далі не пішли. Міліція пропустила нардепа. Він пройшов до турнікету в адміністрацію, але звідти його виштовхали чоловіки у костюмі Губки Боба і поросятка. Він повернувся до людей і вони намагаються провести зібрання. Їм це зробити не вдається, бо прямо на площі перед адміністрацією проходить новорічне свято для дітей. Музика лунає настільки голосно, що натовп не може її перекричати. Люди кричать : "Ганьба!" і "Банду геть!". Про подальші дії організатори заходу поки не повідомляють, але людей підходять все більше. Багато тримають плакати "Тулуба у відставку".

"Я, як народний депутат, маю право зустрічатися із громадянами. Тому судова заборона, яку ухвалили в Черкасах про заборону проведення мітингів, на мене не діє. Те, що мене не пустили у середину, вважаю клоунадою. Замість того, щоб працювати, Тубуб займається клоунадою. Такі його дії доведуть Черкаси до такої ситуації як у Києві", заявив Сиротюк.

Нагадаємо, напередодні у Черкасах оголосили, що сьогодні відбудеться мітинг "Черкащина проти свавілля", на якому люди мали дати оцінку діям влади та губернатора. Оскільки вважають їхню роботу незадовільною. Громада зібралася біля міської ради, де традиційно відбувався Євромайдан. Там провели короткий мітинг, де висловили вимоги до губернатора, відправили молебень зі свічками, після чого рушили під адміністрацію.

 

Зараз ви читаєте новину «Губка Боб та поросятко виштовхали нардепа Сиротюка з Черкаської ОДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути