Ексклюзиви
вівторок, 21 серпня 2018 12:15

Грабіжники обчистили будинок екс-ректора університету

Грабіжники обчистили будинок екс-ректора університету
На Запоріжжі грабіжники напали на будинок 62-річного Івана Аносова. Він колишній ректор Мелітопольського державного педагогічного університету. Фото - Факти ICTV

В селі Рівне Мелітопольського району на Запоріжжі грабіжники напали на будинок 62-річного Івана Аносова. Він колишній ректор Мелітопольського державного педагогічного університету.

Шестеро невідомих чоловіків у камуфляжному одязі та в масках проникли в будинок 21 серпня близько 00:20, повідомляє forpost.media.

Нападники погрожували зброєю, попередньо - обрізом мисливської рушниці. Застосовуючи фізичну силу, зв'язали скотчем Івана Павловича, його 22-річну дочку і 26-річного зятя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжники за 15 хвилин вкрали чотири тонни грошей

Грабіжники забрали з собою ювелірні прикраси, мобільні телефони, комп'ютерну техніку, 6 тис. грн та $1,5 тис. Крім того, забрали травматичний пістолет Макарова (ПМ-Т) і гладкоствольну рушницю. Правоохоронці вказують, що у Аносова був дозвіл на зберігання зброї.

За фактом злочину відкрито кримінальне провадження, слідчі дії тривають.

У Криму побили й пограбували колишнього кримського прем'єр-міністра 82-річного Анатолія Франчука. Зловмисники вирізали вікно, щоб проникнути в приміщення. Зв'язали чоловікові руки й ноги. Вивернули вміст шаф. Розбили три сейфи.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники обчистили будинок екс-ректора університету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути