неділя, 02 травня 2021 16:36

Гостювали в батьків загиблої: нові подробиці смертельної ДТП з Infinity в Києві

Гостювали в батьків загиблої: нові подробиці смертельної ДТП з Infinity в Києві
Водій Infinity 26-річний Павло Білоконь, який у Києві тікав від поліції і вбив 18-річну пасажирку. Фото: tsn.ua

Стали відомі нові подробиці смертельної автотрощі в Києві, де водій Infinity тікав від поліції і вбив 18-річну пасажирку.

Водія звати Павло Білоконь. І у мережі одразу з'явилася інформація, що він є онуком колишнього міністра внутрішніх справ часів президентства Леоніда Кучми. Але підтвердження цьому ні від правоохоронців, ні від самої родини немає.

Удар був такої сили, наче стався вибух. Авто спалахнуло, а всередині кричала дівчина, розповів свідок Владислав Мельник.

"Я її витягнув, і вона могла сама стояти. Була в шоковому стані, постійно просила витягнути її подругу", - каже Владислав, передає ТСН.

26-річного водія та загиблу 18-річну пасажирку дістали із салона вже рятувальники. І водія, і пасажирку, які вціліли, доправили до лікарні. Палату із чоловіком одразу взяли під варту. За кермо він сів нетверезим: у його крові виявили перевищення алкоголю у 7 разів. На ранок лікарі виписали обох. Водія - відвезли до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Випивали і фільмували: з'явилося відео розваг компанії з Infiniti перед смертельною ДТП

Підозрюваний розповів, що сів за кермо, коли хильнув вина - гостювали у батьків загиблої дівчини. Прокурор стверджує, що раніше чоловік вже кермував нетверезим.

"Неодноразово складалися на цю особу протоколи про перевищення швидкості, керування напідпитку, розбиття алкоголю в громадському місці", - каже прокурор Київської міської прокуратури Віктор Барицький. Але посвідчення водія за п'яне кермування торік суд не забрав - справу не встигли розглянути у термін.

Адвокат підозрюваного Євген Яндола просив відпустити його клієнта під домашній арешт, мовляв, тікати той не збирається. А причиною аварії вважає не алкоголь та швидкість, а переслідування авто патрульними.

Cуддя Шевченківського суду Києва Павло Слободянюк намагався з'ясувати, чому водій не зупинився, коли його переслідувала поліція.

"Я їхав з дівчатами. Це як азарт був", - відповів Павло Білоконь.

На час слідства він залишатиметься під вартою. Йому загрожує до десяти років в'язниці.

Аварія сталася у ніч проти 1 травня на бульв. Лесі Українки. 25-річний водій Infiniti, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, не виконав вимогу поліції про зупинку транспортного засобу. Та, не впоравшись з керуванням, вилетів із дороги і зіткнувся з опорою світлофора. В результаті дорожньо-транспортної пригоди 18-річна пасажирка цього автомобіля загинула на місці, водій та ще одна пасажирка отримали тілесні ушкодження.

Зараз ви читаєте новину «Гостювали в батьків загиблої: нові подробиці смертельної ДТП з Infinity в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути