Ексклюзиви
понеділок, 17 жовтня 2011 13:34

"Голоси зверху" радили донеччанину зарізати матір

"Голоси зверху" радили донеччанину зарізати матір

Вночі до чергової частини Сніжнянського ГО надійшло повідомлення зі станції швидкої допомоги про те, що надана медична допомога двом жінкам, які отримали ножові поранення. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міліції, щоб розібратися в події, повідомив Вадим Підгорний з прес-служби Сніжнянського МВ ГУМВС Україні в Донецькій області.

Як повідомив старший слідчий Андрій Кожевников, співробітниками міліції був затриманий 26-річний хлопець, який, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вирішив убити свою матір. Пояснюючи свої дії правоохоронцям, молодий чоловік пояснив, що почув якісь "голоси зверху", які й змусили його піти на цей крок. Увечері в квартирі, де проживав син з матір'ю, перебувала її знайома, яка залишилася переночувати. Молодий чоловік спершу вирішив з'ясувати стосунки і влаштував скандал, після чого взяв у руки кухонний ніж і завдав матері удар в область грудної клітини. Остання, рятуючись, вибігла з квартири. Не зупиняючись на цьому, хлопець став наносити численні удари ножем в груди і живіт подрузі матері. Дякуючи долі, жінки, отримавши важкі поранення, залишилися живі, пише Donbass.ua.

Однак цим все не закінчилося. Мабуть усвідомивши тяжкість скоєного, лиходій вирішив звести рахунки з життям: взяв у руки ніж і завдав собі декілька ударів в груди. Незважаючи на серйозність поранень, він також він залишився живим.

В даний час всі учасники трагічного події перебувають на лікуванні. Відносно зловмисника порушено кримінальну справу за ч.2 ст.15 і п.1 ч. 2 ст. 115 КК України - замах на умисне вбивство двох осіб, за якими передбачено покарання від 8 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «"Голоси зверху" радили донеччанину зарізати матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути