понеділок, 03 жовтня 2011 16:27

У Бердянську знайшли мішок з трупом дівчинки

У Бердянську знайшли мішок з трупом дівчинки

1 жовтня в Бердянську, в посадці на території міста, був виявлений мішок з тілом дівчинки-підлітка. Експертиза встановила, що перед смертю дівчинка була згвалтована.

Після цієї страшної знахідки були припинені пошуки раніше зниклої безвісти місцевої школярки.

"27 вересня в чергову частину міліції звернулася 33-річна мешканка Бердянська: вона заявила про те, що напередодні ввечері пішла з дому і не повернулася її 14-річна дочка, - повідомив керівник прес-служби Бердянського міськвідділу міліції Ігор Горецький. - Жінка пояснила, що дівчинка ніколи до цього не йшла з дому на такий тривалий час".

У Бердянськ негайно виїхали співробітники обласного управління внутрішніх військ, до пошуків підключилися працівники карного розшуку, кримінальної міліції у справах неповнолітніх, дільничні інспектори та особовий склад батальйону міліції. Правоохоронці поспілкувалися не з однією сотнею мешканців мікрорайону (сім'я проживає в приватному секторі), по крупицях збираючи інформацію про зниклу школярку. Адже приводом для відходу підлітка з дому могли стали сімейні непорозуміння або романтичні стосунки. Але відносини з матір'ю у дівчинки були непогані, і в школі про учениці відгукувалися добре.

"З одного боку, поки ми шукали зниклу, всі сподівалися на підлітковий максималізм, припускали був необдуманий вчинок. Чесно кажучи, боялися знайти дівчинку мертвою. 1 жовтня стало відомо, що наші надії не справдилися", - розповіли в міліції.

З'ясувалося, що останній вечір школярка провела в компанії друзів-ровесників і сусідського 22-річного юнака. Пили пиво. Потім молодик запропонував проводити дівчинку додому. У ніч на 2 жовтня цей хлопець був затриманий, в даний час він обгрунтовано підозрюється у скоєнні злочину.

Затриманий - з благополучної сім'ї, служив контрактником в прикордонній службі. З його пояснень випливає, що після спільного розпивання напоїв він згвалтував школярку, а потім, злякавшись розголосу цього злочину, зважився на вбивство неповнолітньої. Згідно попереднім оглядом, у дівчинки зламана шия ...

Порушено кримінальну справу, ведеться слідство.

Зараз ви читаєте новину «У Бердянську знайшли мішок з трупом дівчинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути