Ексклюзиви
понеділок, 06 червня 2022 18:51

Спецтема: Війна Росії проти України

Генштаб назвав напрямки, на яких ворог зосереджує основні зусилля

Генштаб назвав напрямки, на яких ворог зосереджує основні зусилля
Російські загарбники зосередилися на спробах встановити повний контроль над Сіверськодонецьком. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські загарбники зосередилися на спробах встановити повний контроль над Сіверськодонецьком та блокувати українських бійців у районі Лисичанська на Луганщині.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ у Facebook.

"Наші воїни зводять нанівець намагання ворога взяти під контроль автошлях Бахмут - Сіверськодонецьк", - зазначили у вечірньому зведенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десантники перетворили техніку окупантів на брухт: видовищне відео

На Лиманському напрямку, аби знищити фортифікаційні споруди, ворог продовжує обстрілювати українські підрозділи з мінометів і артилерії в районах Тетянівки та Пискунівки. Завдав ракетного удару по Миколаївці.

"Наші воїни утримують контроль у Сіверськодонецьку, бої тривають у східній частині міста. Відбили ворожий штурм у напрямку Новоохтирки та Воронове", - додали в Генштабі.

У Брянській області РФ, у безпосередній близькості до державного кордону з Україною, розташовуються ворожі артилерійські підрозділи. На Сіверському напрямку у прикордонних районах Брянської і Курської областей противник утримує окремі підрозділи зі складу 20-ї загальновійськової армії Західного військового округу.

Зараз ви читаєте новину «Генштаб назвав напрямки, на яких ворог зосереджує основні зусилля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути