вівторок, 29 вересня 2020 17:50

Фура влетіла в тролейбус із пасажирами

Фура влетіла в тролейбус із пасажирами
Постраждав лише водій тролейбуса. Фото: tsn.ua

У середмісті Кропивницького сталася ДТП. Фура влетіла у тролейбус. Зо три десятки пасажирів тролейбуса дивом не постраждали. Про це повідомляє tsn.ua.

Момент зіткнення зафіксувала камера відеоспостереження - тролейбус повільно їхав головною дорогою, й у нього раптово врізалася вантажівка. Тролейбус винесло на тротуар, удар був такої сили, що кабіна знесла стовп. Трусило навіть сусідні будинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маршрутка влетіла у фуру, коли п'яний пасажир вчепився в кермо

Усі свідки дивувалися тому, що жоден із пасажирів не постраждав, навіть не впав. У салоні під час аварії було три десятки пасажирів. Від травм їх врятувало не диво, а карантинні обмеження, бо в салоні можуть бути лише заповнені сидячі місця. Якби хтось із пасажирів стояв, то наслідки були б серйознішими, кажуть лікарі. Від удару жоден із тих, хто був у салоні, навіть забоїв не отримав, постраждав лише водій. Від удару він вилетів зі свого сидіння й сильно вдарився головою. Його терміново забрали в лікарню. Там уже повідомили, загрози життю немає.

Свою провину водій вантажівки визнає. Твердить, він не місцевий, об'їжджав незнайомими вузькими вуличками перекриту на ремонт транзитну магістраль. Тролейбуса просто не помітив.

На місці аварії працюють експерти. Водії обох транспортних засобів були тверезі.

В селі Гатне Києво-Святошинського району сталася ДТП. Автомобіль Toyota Land Cruiser Prado протаранив кілька автомобілів і врізався в паркан на парковці супермаркету.

Зараз ви читаєте новину «Фура влетіла в тролейбус із пасажирами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути