пʼятниця, 06 липня 2012 01:14

Електронна сигарета стала причиною евакуації автобусу в Британії

Електронна сигарета стала причиною евакуації автобусу в Британії
censor.net.ua

Невинна електронна сигарета стала в четвер причиною масштабної чотиригодинної операції з евакуації пасажирського автобуса на платній автодорозі у Великобританії, повідомляє Бі-бі-сі.

У четвер вранці пильний пасажир міжміського автобуса, що прямував з Престона в Лондон по платній автодорозі М6 поблизу Бірмінгема, помітив підозрілий дим, що йшов з сумки іншого пасажира.

В результаті піднятої тривоги автобус був екстрено зупинений на аварійній смузі, всі 48 пасажирів евакуйовали і обшукали, а чоловіка, що викликав підозру, ізольовали до з'ясування обставин події. Рух на автодорозі було перекрито протягом чотирьох годин в обидві сторони, а до операції були підключені сили поліції, військових, "швидкої допомоги", пожежників і саперів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кидати курити за допомогою електронних цигарок неефективно

В результаті з'ясувалося, що причиною переполоху стала електронна сигарета. Пасажири автобуса після тривалої затримки змогли продовжити свій шлях, а рух по автотрасі було відновлено.

"Ми можемо підтвердити, що, хоча це і був справжній сигнал тривоги, серйозні побоювання виявилися безпідставними. Не було скоєно жодного правопорушення, і ніхто з пасажирів не опинився в статусі підозрюваного. Ми хочемо принести вибачення за заподіяні незручності і сподіваємося на розуміння наших обов'язків по охороні громадського порядку ", - заявила прес-секретар поліції графства Стаффордшир, що керувала операцією.

Зараз ви читаєте новину «Електронна сигарета стала причиною евакуації автобусу в Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути