понеділок, 05 вересня 2011 15:27

Екс-начальник міліції Рівного загинув в ДТП

Злетів з дороги та розбився на автомобілі "Фольксваген Пассат" колишній начальник Рівненського міського управління міліції Юрій Гасан. Аварія сталася в неділю близько 18-ої години вечора.

Чоловік повертався додому у Рівне. Їхав дорогою через ліс поблизу села Річки Корецького району. Несподівано іномарку занесло і вона влетіла у дерево. Від удару авто перекинулося і упало на дах.

"Ця траса підступна, бо на ній гравій розлітається на усі боки. По такій треба рухатися дуже обережно і з малою швидкістю", - каже Ярослав Мельничук, керівник прес-служби обласного управління ДАІ. – "Очевидно, Юрій Вікторович не справився з керуванням. Дерево аж вивернуло".

Із Гасаном їхали його друзі, але вони не постраждали в аварії. Одразу після удару вони вибралися з автівки і дістали тіло непритомного водія. Викликали до лісу "швидку допомогу" з мобільного.

Юрій Гасан помер на місці від отриманих травм.

Загиблий міліціонер був у камуфляжному одязі, у багажнику лежав згорнутий намет. Ймовірно, чоловік із друзями відпочивав на природі або їздив на полювання.

Юрій Гасан очолював міськвідділ МВС Рівного у 2005-2007 роках. Торік у червні його перевели до Київського райвідділу Полтави. У березні цього року він пішов у відставку за вислугою років.

Зараз ви читаєте новину «Екс-начальник міліції Рівного загинув в ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути