середа, 31 серпня 2011 16:27

П'яний депутат з партії Литвина убив двох людей?

Увечері суботи, 20 серпня, в Кіровограді, в районі Масленіковки, сталася страшна аварія. Зіткнулися два легкових автомобілі - "Шкода-Октавія" і "Дачія-Логан". На місці інциденту загинули водій "Дачії" та чотирирічний хлопчик з цього автомобілю.

За повідомленням прес-служби Кіровоградського обласного управління ДАІ, водій автомобіля "Шкода-Октавія", 47-річний житель Компаніївського району, пересуваючись вулицею 40-років Перемоги у напрямку з Кіровограда в сторону Бобринця, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем "Дачія-Логан", який їхав у зустрічному напрямку. У результаті аварії загинули водій машини, з якою зіткнулося авто компаніївця, і пасажир - дитина 2007 року народження. Три пасажири "Дачії-Логан": жінка 1964 р.н., чоловік 1983 р.н., чоловік 1985 р.н. з травмами різного ступеня тяжкості доставлені до обласної лікарні. Там же першу годину після ДТП перебував водій "Шкоди", якому діагностували забій грудної клітки і закрита черепно-мозкова травма, пише УЦ.

За свідченням лікаря обласної лікарні, який оглядав водія "Шкоди", пацієнт перебував в абсолютно неадекватному, сильно нетверезому стані: не міг навіть пари слів зв'язати. А при огляді його автомобіля працівниками ДАІ були виявлені порожні пляшки з-під міцних алкогольних напоїв.

За інформацією джерела в правоохоронних органах, в момент аварії "Шкодою" керував Віктор Якименко, працівник сільськогосподарського підприємства Компаніївського району та депутат Компаніївської райради від фракції Народної партії.

У понеділок прес-служба Кіровоградської обласної організації Народної партії оприлюднила заяву, в якій говориться, що керівництво КОО НП не стане покривати партійця, якщо його вина буде доведена. Крім того, керівництво обласної організації партії висловило співчуття родичам і близьким потерпілих у цій страшній аварії.

Відносно водія "Шкоди" прокурором Кіровоградської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченими ч. 3 ст. 286 КК України.

Зараз ви читаєте новину «П'яний депутат з партії Литвина убив двох людей?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути