середа, 31 серпня 2011 13:56

На Рівненщині іномарка розтрощила вщент "ВАЗ"
6

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

Вчора о 21.30 на трасі Київ-Чоп поблизу села Користь Корецького району на Рівненщині 33-річний водій автомобіля "ВАЗ 2107" під час розвороту не пропустив зустрічну машину. Водія та пасажирку із закритими черепно-мозковими травмами та множинними політравмами госпіталізували в райлікарню.

"ВАЗ їхав у напрямку Києва. Виконуючи маневр розвороту водій не наддав перевагу в русі зустрічному транспортному засобу й допустив зіткнення з автівкою "CITROEN C5". Одним слово, проскочити в цей раз не вдалося. Потужний удар просто розтрощив "ВАЗ", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Водія "сімки" із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку та множинними полі-травмами госпіталізували в реанімацію райлікарні. Його 30-річна пасажирка отримала закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та тупу травму живота. Із внутрішньою черевною кровотечею її "швидка" доставила в хірургію райлікарні. За кермом іномарки був 26-річний водій із райцентру Любомль сусідньої Волинської області.

"Досить часто причиною ДТП є поспішність та нерозсудливість водіїв. Вони наївно сподіваються, що саме з ними нічого страшного не може трапитись, коли вони трошки порушать Правила дорожнього руху. Але життя показує, що заощадивши хвилину можна втратити здоров'я і навіть життя. Наполегливо просимо водіїв бути завжди розсудливими та ретельно дотримуватись Правил дорожнього руху, адже це запорука безпеки", - зазначили в обласній ДАІ.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині іномарка розтрощила вщент "ВАЗ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути