вівторок, 23 травня 2017 18:23

Двоє поліцейських побили перехожого за відео

Двоє поліцейських побили перехожого за відео
Двоє поліцейських заламали руки перехожому, били по обличчю. Телефон відібрали й видалили відео ФОТО: kyiv.gp.gov.ua

У Києві судитимуть двох поліцейських за побиття перехожого, який знімав їх дії на камеру. А потім вилучили мобільний телефон і видалили з нього запис. Інцидент стався на території одного з гаражних кооперативів столиці.

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

"Патрульні поліцейські намагалися з'ясувати стан алкогольного сп'яніння пасажира авто, який знаходився на стоянці біля гаражів. Випадковий перехожий почав їх знімати на камеру мобільника. Обурені правоохоронці підійшли до чоловіка. Почали заламувати руки за спину і бити по обличчю. Потім повалили потерпілого на землю і відібрали телефон. Відео видалили", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла жінка, яку переїхали патрульні

При цьому поліцейські не врахували, що їх дії у цей час фіксувала камера вуличного спостереження. За перевищення працівниками поліції своїх повноважень їм загрожує позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років. Обвинувальний акт вже скерували до суду.

У Харкові патрульний поліцейський ледь не почав стріляти по учасниках квесту. Їх прийняв за злочинців і подумав, що в них зброя. Поліцейський побачивши учасників, вийшов з авто. Підійшов, дістав табельну зброю, перезарядив і зняв із запобіжника. Після того, як зрозумів, що був неправий, мовчки пішов.

Зараз ви читаєте новину «Двоє поліцейських побили перехожого за відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути