Ексклюзиви
пʼятниця, 27 липня 2007 08:14

Двоє із трьох підозрюваних у вбивствах у Дніпропетровську арештовані

Двоє з трьох затриманих за підозрою в здійсненні 19 вбивств в червні-липні поточного року в Дніпропетровську заарештовано. Таке рішення ухвалив в четвер Бабушкинській районний суд Дніпропетровська.

Термін затримання третього підозрюваного закінчується в п"ятницю, 27 липня, тому обирати запобіжний захід відносно нього суд буде цього дня.

У Дніпропетровську на початку нинішнього тижня затримали групу із трьох молодих людей, що підозрюють у скоєнні 19 жорстоких злочинів, кількість жертв постраждалих у яких перевищує 20 чоловік. Жертвами 19-річних молодиків, які були однокласниками, були люди, здебільшого, старшого віку, які не могли чинити їм належного фізичного опору. Вбивства носили маніакальний характер, оскільки системи в скоєнні злочинів не було. Молоді люди розправлялися з своїми жертвами палицями і трубою, наповненою піском.

Разом з тим у пресі з"явилася інформація, що вбивства продовжуються і почерк злочинів дуже схожий на методи трьох арештантів.

У Дніпропетровську міліція категорично спростовує чутки про те, що на волі може залишатися четвертий учасник групи молодих людей, які підозрюються в скоєнні 19-ти тяжких злочинів.

Як повідомив начальник центру зі зв"язків із громадськістю управління МВС в Дніпропетровській області Олексій Щербатов, за минулі три доби в області було здійснено три вбивства – усі на побутовому ґрунті. Крім того, за його словами, всі три вбивства, вже розкриті.

Інформацію про вбивство жінки зі схожим на попередні вбивства почерком міліція категорично спростовує, пише Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Двоє із трьох підозрюваних у вбивствах у Дніпропетровську арештовані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути