Ексклюзиви
середа, 25 липня 2007 13:27

Фотографії трьох маніяків, які вбили 19 людей в Дніпропетровську

Фотографії затриманих в Дніпропетровську 19-річних хлопців, підозрюваних у вбивстві 19 осіб, зокрема однієї дитини, з"явилися на одному з дніпропетровських форумів нібито через витік інформації з органів міліції, пише "Сегодня".

Нагадаємо, що 23 липня вночі в Дніпропетровську затримали трьох маніяків, які, за попередніми даними, убили заради розваги 19 людей, зокрема двох неповнолітніх.

"У скоєнні 19 злочинів хлопці зізналися. Найближчим часом буде проведена психіатрична експертиза", - відзначив начальник ЦГЗ УМВС в Дніпропетровській області Олексій Щербатов. Він повідомив, що затримані - із заможних, поважних сімей. Раніше лише один з них проходив по картотеці УМВД за хуліганство.

"Двоє були безробітними, один працював в охоронній фірмі", - повідомив начальник прес-центру Департаменту зв"язків з громадськістю МВС України Олег Обертинський.

За інформацією, отриманою з неофіційних джерел в МВС, вбивці мали особисті автомобілі, а один із затриманих - син високопоставленого працівника прокуротури. Проте Щербатов спростував ці відомості: "Молоді люди належали до вельми благополучних сімей, але даних про те, що їх батьки працюють в правоохоронних або владних структурах, у нас немає".

Частину злочинів маніяки знімали на відеокамеру. За інформацією джерела "Сегодня", хлопці заради експерименту хотіли подивитися, як поводиться жертва, якщо їй вдарити з величезною силою по потилиці.

За матеріалами "Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Фотографії трьох маніяків, які вбили 19 людей в Дніпропетровську ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути