четвер, 29 серпня 2019 12:03

Двоє друзів загинули на трасі
4

Поблизу Тростянця на Вінниччині перекинувся легковик. Загинули 2 чоловіків
Фото: vn.npu.gov.ua
Поблизу Тростянця на Вінниччині перекинувся легковик. Загинули 2 чоловіків
Андрій Демидов був пасажиром легковика, який перекинувся. Загинув на місці
Іван Присяжний за кермом Opel не справився із керуванням  і злетів у кювет. Загинув сам і його товариш-пасажир

Уночі 29 серпня поблизу Тростянця на Вінниччині сталася смертельна аварія. Тростянчанин 26-річний Іван Присяжний, який був за кермом Opel, не впорався з керуванням. Загинув сам і його пасажир Андрій Демидов, 25 років.

Ще двоє пасажирів, дівчата 18 і 19 років, у Ладижинській міській лікарні. 29-річний Олександр Півторак, який сидів на передньому пасажирському сидінні, не постраждав.

"Водій не впорався із керуванням і злетів у кювет. Удар прийшовся на його сторону. Він і пасажир, який сидів позаду, загинули на місці. У загиблого водія відібрали зразки крові на наявність алкоголю. Слідчі відкрили кримінальне провадження", - повідомили кореспондентові Gazeta.ua у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вантажівки зійшлися у смертельному зіткненні: фото страшної автотрощі

Компанія поверталася із Ладижина додому до Тросянця, розповідають знайомі загиблих.

"Однокласниця Присяжного каже, що він нещодавно купив чи взяв у оренду це авто в таксиста. Дорогою до Ладижина за кермом був Демидов. Назад сів Іван. Він небезпечно кермував. "Літав" завжди. І це не перша його аварія. Сашко теж не вперше в аварії як пасажир. У нього ангел є, вдруге не постраждав. Із машини лишився брухт. Колесо відірвало з правого боку. Усе в крові. Де сидів Андрій, навіть двері закривавлені", - говорить знайома загиблих Наталія, прізвища не вказує.

Про загиблих відомо, що обоє були одружені, мали дітей. Андрій Демидов був єдиним сином у батьків. У Присяжних залишилася донька.

Один дорослий і троє дітей потрапили у ДТП на Миколаївщині. Легковик "ВАЗ", в якому були потерпілі, злетів із дороги і перекинувся. У поліції кажуть, що за кермом автомобіля був 36-річний чоловік. Разом із ним у машині були двоє братів та їхня 9-річна сестра. Хлопцям 2 і 14 років. Водій був хрещеним батьком одного з дітей. 2-річний хлопчик загинув.

Зараз ви читаєте новину «Двоє друзів загинули на трасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути