понеділок, 21 листопада 2011 19:24

Два "ВАЗи" зіткнулися лоб у лоб на Рівненщині
6

Фото: Фото: прес-служба ДАІ Рівенщини

У п'ятницю, 18 листопада, о 13.25 на автодорозі біля села Забороль Рівненського району лоб у лоб зіткнулися два "ВАЗи". Водія та двох пасажирів госпіталізували.

"За кермом автомобіля "ВАЗ-21070" був 27-річний мешканець Костополя. Він їхав у напрямку з райцентру до Рівного. Виконуючи маневр обгону, чоловік виїхав на зустрічну смугу й допустив зіткнення з автівкою "ВАЗ-21011" під керуванням 56-річного мешканця обласного центру", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ Рівненщини.

У дорожньо-транспортній пригоді постраждало троє людей. Водія та 25-річного пасажира автомобіля "ВАЗ-21011" доставили в обласну клінічну лікарню. У хлопця були забій лоба та подряпини носа. Його після надання медичної допомоги відпустили додому. У водія ж діагностували перелом лівого стегна та забій грудної клітки. Він лежить у травматології.

55-річну пасажирку з автомобіля, який спричинив ДТП, госпіталізували до відділення нейрохірургії центральної міської лікарні Рівного. В неї виявили закриту черепно-мозкову травму, забій грудної клітки та надрив вушної раковини. Водій, який спричинив аварію, не постраждав.

Раніше повідомлялося, на Рівненщині "ВАЗ" насмерть збив першокласника.

Зараз ви читаєте новину «Два "ВАЗи" зіткнулися лоб у лоб на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути