вівторок, 16 березня 2021 17:56

"Думав, ракета прилетіла. Валяються шматки м'яса" - нові подробиці вибуху в Боярці

"Думав, ракета прилетіла. Валяються шматки м'яса" - нові подробиці вибуху в Боярці
У Боярці під Києвом стався потужний вибух. Загинула 1 людина. Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Під час потужного вибуху в Боярці на Київщині найбільше постраждала хата 90-річної Марії Терліцької. Рвонуло прямо біля її паркану. Вибуховою хвилею вибило шибки, зірвало дах, розтрощило частину стіни. Вся родина в той час спала. На щастя ніхто не постраждав, але злякалися сильно.

У будинку Володимира Байди навпроти не вціліло жодне вікно. Зруйнувало паркан і розтрощило авто сина. Розповідає, через безсоння в момент розриву не спав. Звук був такої сили, думав, що в дім потрапив снаряд. Шматки тіла загиблої людини розкидало щонайменше на 300 м. Місцеві припускають, ця людина несла вибухівку. Був сильний запах пороху.

"Я думав, що ракета прилетіла. Тряпок немає, але валяються шматки м'яса. Повно, в мене з городу вже забрали", - каже Байда, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людські рештки розкидало на десятки метрів: що могло вибухнути в Боярці

Із ранку на місці вибуху працювали слідчі, кінологи, вибухотехніки та криміналісти. Що розірвалося, не коментують, але підтверджують загибель людини. Найімовірніше саме її останки розкидало вулицею. Хто ця людина і що вибухнуло - з'ясовує слідство.

На місці трагедії побували місцеві чиновники. Обіцяли допомогти відновити хату 90-річної жінки. А поки що місцеві жителі вже почали розбирати уламки та лагодити будівлі самостійно.

Рвонуло в Боярці 16 березня близько 4:00 на вул. Королюка. На місці утворилася велика вирва, пошкоджені автомобілі поряд із місцем вибуху. Вибухом розірвало дроти та пошкодило трансформаторну будку, тому пів дня кілька десятків будинків були без світла й інтернету.

Зараз ви читаєте новину «"Думав, ракета прилетіла. Валяються шматки м'яса" - нові подробиці вибуху в Боярці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути