понеділок, 13 листопада 2017 10:50

ДТП з політологами: слідство розглядає версію умисного вбивства

ДТП з політологами: слідство розглядає версію умисного вбивства
У слідства з'явилася нова інформація про загибель 4-х політологів та журналіста. Фото: www.vesti-ukr.com

Слідство вважає смерть політологів Олександра Маслака, Олексія Курінного, Сергія Попова, Олександра Ніконорова і журналіста Володимира Карагяура, які загинули в ДТП під Рівним на початку вересня, умисним вбивством. Про це свідчать дані постанови суду, опублікованого в реєстрі судових рішень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десять днів не дожив до дня народження

Згідно з документом, досудове розслідування встановило, що водій вантажного автомобіля DAF навмисне допустив зіткнення з автомобілем, в якому знаходилися п'ятеро чоловіків.

Крім цього, слідство заявило про наявність ще одного підозрюваного в причетності до смертельної ДТП, і запросило у Печерського суду доступ до мобільних телефонів цього фігуранта справи і доступ до інформації мобільного оператора. Суд клопотання слідчого прокуратури задовольнив.

Аварія сталася близько 7 ранку 6 вересня в Рокитнянському районі Рівненської області на дорозі Київ—Ковель—Ягодин . Автомобіль Opel, рухаючись по автодорозі поблизу села Масевичі, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем DAF з причепом. За кермом Opel всю ніч був Володимир Карагяур. Четверо загинули миттєво. Сергій Попов потрапив у реанімацію, але врятувати його не вдалося. Чоловіки поверталися з міжнародної конференції "Стратегія співпраці країн Міжмор'я в умовах гібридної війни", що відбулася у Варшаві.

Зараз ви читаєте новину «ДТП з політологами: слідство розглядає версію умисного вбивства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути