четвер, 28 березня 2019 11:42

ДТП у Харкові: потерпілі відреагували на апеляцію Зайцевої

ДТП у Харкові: потерпілі відреагували на апеляцію Зайцевої
Новини про те, що засуджена на 10 років за ДТП в Харкові Олена Зайцева подала на апеляцію, шокувала сім'ї загиблих та постраждалих. Фото - РБК-Україна

Новина про те, що засуджена на 10 років за ДТП в Харкові Олена Зайцева подала на апеляцію, шокувала сім'ї загиблих та постраждалих. Адвокат Дмитро Марцонь, який захищає їхні інтереси, розповів, що на даний момент за виплату компенсацій винуватці аварії навіть не бралися.

"Реагують надзвичайно погано. Це знову змусить їх ходити в суд, переживати все це горе, страждати. Така перспектива нікого не радує", – повідомив Марцонь, передає "Сегодня".

Також він повідомив, що адвокати Олени Зайцевої та Геннадія Дронова займалися тільки апеляційними скаргами. А про виплати компенсації практично забули. Вони не зверталися з цього приводу ні до сімей потерпілих, ні до адвокатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дронов оскаржує вирок

"Ніяких виплат не було, ніхто до нас не звертався. Я навіть у адвоката Дронова Сергія Перепелиці питав, чи планують щось виплачувати. Мені відповіли, що, якщо автомобіль продадуть, тоді, може, щось дадуть, але не зрозуміло, коли і кому. Ніяких конкретних термінів і пропозицій", – додав Марцонь.

Крім того, адвокат заявив, що сім'ї загиблих і постраждалих хочуть притягнути до відповідальності всіх, хто завадив винести справедливе рішення про наркологічну експертизу Олени Зайцевої.

"Ми зараз готуємо звернення з розгляду дій пані Федірко і слідства на факт того, що вони фактично "поховали" наркологічну експертизу. Ми багато разів про це заявляли і далі будемо вимагати, щоб перевірили ці дії на факт службової недбалості – чому так сталося. Наркологія киває на слідчого, що, мовляв, він все запоров, а слідчий киває на наркологію. І, в результаті, ніхто ні в чому не хоче розбиратися", – повідомив Дмитро Марцонь.

У засудженої у справі про масштабну ДТП в центрі Харкова Олени Зайцевої новий адвокат. Тепер її інтереси захищатиме Юлія Плетньова. Апеляцію на вирок Київського районного суду Зайцева та її адвокат подали в останній відведений для цього законом день – 26 березня.

Зараз ви читаєте новину «ДТП у Харкові: потерпілі відреагували на апеляцію Зайцевої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути