середа, 27 березня 2019 12:05

Зайцеву в апеляції буде захищати адвокат Кернеса і донька судді

Зайцеву в апеляції буде захищати адвокат Кернеса і донька судді
У засудженої у справі про масштабну ДТП в центрі Харкова Олени Зайцевої новий адвокат. Тепер її інтереси захищатиме Юлія Плетньова. Фото - facebook.com/yuliya.pletnyova

У засудженої у справі про масштабну ДТП в центрі Харкова Олени Зайцевої новий адвокат. Тепер її інтереси захищатиме Юлія Плетньова.

"Так, я дійсно являюсь адвокатом Олени Зайцевої, але ніяких коментарів ЗМІ з цього приводу не даю", - повідомила захисниця, передає NewsRoom.

Юлія Плетньова представляла інтереси мера Харкова Геннадія Кернеса під час судових засідань в Полтаві. А також влітку торік захищала Тетяну Цибульник, яку звинувачують у приховуванні в декларації прикрас на 600 тис. грн. Крім того, адвокат є дочкою екс-судді Апеляційного суду Харківської області, який пішов на пенсію в листопаді 2018 року. Володимира Плетньова вважали "лояльним" до місцевої влади служителем Феміди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дронов оскаржує вирок

12 років тому він судив чиновника Геннадія Бакаляра, якого спіймали на хабарі в 38,5 тис. грн, а тодішній голова облради Василь Салигін звинувачував Плетньова у винесенні незаконних рішень. Потім чоловік перейшов на роботу в апеляційний суд Харківської області, однак і там його ім'я було пов'язане з гучними розглядами - зокрема, в серпні минулого року він керував колегією, яка відпустила з-під варти винуватця смертельного ДТП Тиграна Енгибаряна.

Учасниця смертельної аварії у Харкові Олена Зайцева подала апеляцію на вирок суду. Апеляційні скарги на вирок Київського районного суду Харкова від Олени Зайцевої та її захисника Юлії Плетньової надійшли до суду 26 березня.

Зараз ви читаєте новину «Зайцеву в апеляції буде захищати адвокат Кернеса і донька судді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути