понеділок, 29 липня 2013 15:04

ДТП на Тернопільщині: один загинув, четверо травмованих, автівки сплющило
5

Фото: Фото надане прес-службою ДСНС в Тернопільській області

Близько 13 години у суботу, 27 липня, між селами Ступки і Романівка Тернопільського району зіткнулися Opel Vectra і Toyota Avalon.

Внаслідок аварії водій Toyota отримав травми, несумісні із життям. А його троє пасажирів і водій Opel із важкими травмами потрапили до реанімації обласної лікарні.

Як розповіли у прес-службі управління ДСНС в Тернопількій області, постраждалих із понівечених авто рятувальники діставали з допомогою спеціального обладнання.

За кермом Toyota був 41-річний підприємець із Барського району Вінницької області. Він їхав у напрямку Хмельницького. А "Опелем" керував 26-річний вінничанин. Його автівка рухалася в бік Тернополя.

"Аварія сталася на 163-му кілометрі дороги "Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знамянка". За попередніми даними, водій Opel Vectra допустив грубе порушення правил дорожнього руху і виїхав на зустрічну смугу. Сталося лобове зіткнення. Чому саме шофер виїхав зі своєї смуги, чи оминав при цьому якусь перешкоду, буде встановлювати слідчо-оперативна група", - пояснив інспектор сектору профілактичної роботи обласної Державтоінспекції Микола Ігнатченко.

Зараз ви читаєте новину «ДТП на Тернопільщині: один загинув, четверо травмованих, автівки сплющило». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути