вівторок, 12 лютого 2019 15:12

Дронов відмовився виступити в дебатах

Дронов відмовився виступити в дебатах
12 лютого в Київському райсуді Харкова продовжилися дебати у справі масштабної аварії а вул. Сумській. Сьогодні слово надали підсудним Олені Зайцевій та Геннадію Дронову. Фото - 057

12 лютого в Київському райсуді Харкова продовжилися дебати у справі масштабної аварії на вул. Сумській.

Сьогодні мають висловитися підсудні Олена Зайцева та Геннадій Дронов, а також захисту подруги Зайцевої, Олена Цимбалістенко.

На засіданні відсутні 2 адвокатів Зайцевої, але вони написали заяви із проханням проводити засідання без їхньої участі.

"У Дронова була можливість висловити співчуття і допомогу. Він переховувався у приватних лікарнях, а потім згадав імена потерпілих. Він каже, що бачить кожен день на тому перехресті порушення ПДР. Якщо Дронов не отримає покарання, цей стрітрейсинг продовжиться", - сказала Цимбалістенко, передає 057.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дебати у справі харківської ДТП: потерпілі стали на захист Дронова

Наступним надали слово Дронову. Проте він відмовився говорити, бо не готовий. Попросив за себе виступити адвоката. Сказав, виступить під час останнього слова.

" Добре, що Цімбалістенко нагадала про стрітрейсінг. Дронов в цій пригоді втратив своє життя. Те, що він не допомагав, це не свідчить про його небажання. У нього немає можливостей, на відміну від Зайцевої, з багатими батьками. Дронов після виходу на свободу навіть не побачить в живих свою матір ", - додав Перепелиця.

Вважає, що сторона звинувачення прийняла сторону Зайцевої. Бо більш ніж 1,5 року харківські експерти не побачили помилку в розділі висновки, а саме підпункти ПДР. Вони зробили помилки аби перекопіювати це у всіх експертизах.

Олена Зайцева поки не виступала.

У Київському райсуді Харкова розпочалися дебати у справі масштабної ДТП на вул. Сумській. 10 років в'язниці та заборону 3 роки керувати транспортними засобами вимагають прокурори для Олени Зайцевої та Геннадія Дронова.

Зараз ви читаєте новину «Дронов відмовився виступити в дебатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути