пʼятниця, 27 липня 2012 10:52

Довірену особу Януковича на Тернопільщині зловили на хабарі

Довірену особу Януковича на Тернопільщині зловили на хабарі
Ігор Михальчук очолював районний осередок Партії регіонів

28-річного голову Кременецької райадміністрації Тернопільщині Ігоря Михальчука затримала міліція, коли він брав 40 тисяч євро хабара у підприємця. За це мав виділити йому 4 гектари землі.

Ігор Михальчук очолював районний осередок Партії регіонів. Під час президентських виборів був довіреною особою Віктора Януковича. Окрім того, його вважають родичем та близькою людиною нардепа "регіонала" Ореста Муца.

Місцеві політексперти вважають його затримання наслідком політичних розбірок всередині Партії Регіонів. Замовником корупційного скандалу називають губернатора області Валентина Хоптяна. Він ворогує зі згаданим нардепом - Муцом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині посадовцю загрожує 12 років в'язниці за хабар в $ 100 тисяч

"Ворожнеча Хоптяна та Муца продовжується. Спочатку Хоптян почав просувати на вибраний нардепом округ свою креатуру – банкіра Володимира Клименка. Муц відповів переділом округів в області на свою користь. При цьому нардеп поламав плани дружині Хоптяна, яка готувалася балотуватися в нардепи, розраховуючи на округ старого зразка. Тепер же затримання родича Муца на Кременеччині – це серйозний удар по впливу нардепа в регіоні, де він планував знову балотуватися", - вважає один із місцевих експертів.

В обласній адміністрації затримання голови району наразі не прокоментували. Нардеп Орест Муц також відмовився говорити з кореспондентом Gazeta.ua на цю тему.

"Я по телефону можу говорити тільки зі своїми друзями, а ти в їх список не входиш. Прошу мені не дзвонити", - заявив нардеп.

Варто зазначити, що раніше Орест Муц надавав коментарі телефоном, і сам давав свій номер журналістам.

Зараз ви читаєте новину «Довірену особу Януковича на Тернопільщині зловили на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути