вівторок, 20 грудня 2011 16:04

Донецькі намагалися пограбувати ще один банк, врятувало куленепробивне скло

Донецькі намагалися пограбувати ще один банк, врятувало куленепробивне скло

20 грудня вранці в Будьонівський райвідділ міліції Донецька від чергового відділу Державної охорони надійшло повідомлення про те, що на вулиці Незалежності, 29-а о 8.40 двоє невідомих у марлевих пов'язках на обличчях намагалися пограбувати відділення "Ощадбанку".

Як розповіли в прес-службі Донецького міськуправління міліції, увійшовши в банк, кримінальний дует, озброєний предметом, схожим на пістолет, заявив присутнім: "Це пограбування. Давайте гроші". Потім грабіжники постукали у скло, за яким знаходився касир. Але касир, що знаходилася за куленепробивних склом, з незворушним виглядом скористалася кнопкою виклику Державної охорони. Побачивши це і зрозумівши, що скло, що відокремлюють їх від каси, куленепробивне, та до того ж заввишки під саму стелю, грабіжники вийшли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік з палицею в руках пограбував банк на три євро

Нападників, які копіюють злочинців, які скоїли в Донецьку серію пограбувань банків (вони, як правило, закривають обличчя масками-шапочками, кепками або марлевими пов'язками), шукають. Прикмети грабіжників ще не складені, але, начебто, ніхто з них не кульгав (нагадаємо, камера спостереження банку "Credit Agricole", пограбованого 12 грудня, зафіксувала, що один із грабіжників кульгав).

Зараз ви читаєте новину «Донецькі намагалися пограбувати ще один банк, врятувало куленепробивне скло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути