понеділок, 24 жовтня 2011 17:52

Донецька міліція похвалилася затриманням російського кілера

Донецька міліція похвалилася затриманням російського кілера

Пізно ввечері 21 жовтня в Донецьку затримали 25-річного кавказця, який скоїв вбивство кримінального авторитету в Ростові й переховувався на території України. При затриманні злочинець вистрілив в живіт беззбройного працівника донецької міліції.

Про це повідомив Gazeta.ua начальник міліції міста Донецька Юрій Седнєв.

За словами Седнєва, донецькі правоохоронці шукали чоловіка, який регулярно здійснює крадіжки автомобілів за допомогою електронного сканера. Його впізнала за прикметами одна з постраждалих.

Жінка повідомила, що на території парковки торгового центру побачила підозрілу людину. Перевірити інформацію виїхав помічник оперуповноваженого 29-річний сержант Дмитро Неєлов.

Він зауважив, що підозрюваний відкрив сигналізацію, покрутився біля машини, але, відчувши недобре, не став проникати в машину, а відправився на зупинку громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві спіймали кількох кримінальних авторитетів з Росії

"Наш співробітник підійшов до підозрюваного, представився і попросив документи, - розповів начальник міліції журналістам. - Не виймаючи рук з кишені куртки, злочинець зробив постріл. Куля потрапила в живіт. Сержант Наєлов народився в сорочці, бо куля пройшла навиліт в декількох міліметрах від життєво-важливих органів. Підозрюваний встиг вистрілити ще раз, від другої кулі сержант ухилився, вона потрапила в рекламний щит. У цей час приспіли інші співробітники міліції, які були озброєні і зробили затримання".

У затриманого вилучили автомобільний "сканер", бойовий пістолет Макарова і підроблений паспорт громадянина України. Кавказець виявився двічі судимий за грабежі та крадіжки. Після останнього тюремного терміну він звільнився менше року тому і знову розшукувався за вбивство.

"Затриманий зізнався у вбивстві. Як він пояснив, публічно розстріляв кримінального "авторитета" за мотивами особисто йому завданої цим "авторитетом" образи", - сказали в УМВС України в Донецьку.

Зараз ви читаєте новину «Донецька міліція похвалилася затриманням російського кілера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути