Ексклюзиви
понеділок, 19 квітня 2021 14:59

Удома чекає онкохвора мати: 24-річний чоловік зник дорогою з дня народження
9

У Вінниці понад тиждень розшукують 24-річного Михайла Зубчука.

Востаннє чоловіка бачили в ніч на 11 квітня біля магазину "Мрія" в мікрорайоні Тяжилів. У перші дні оперативних і слідчих заходів поліцейські встановили й опитали всіх, хто бачився та спілкувався з чоловіком напередодні зникнення. Також відтворили можливий маршрут його руху, вивчили записи з камер відеонагляду. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

На Вінниччині продовжуються пошуки безвісти зниклого 24-річного Михайла Зубчука
Фото: vn.npu.gov.ua
На Вінниччині продовжуються пошуки безвісти зниклого 24-річного Михайла Зубчука
На Вінниччині продовжуються пошуки безвісти зниклого 24-річного Михайла Зубчука
На Вінниччині продовжуються пошуки безвісти зниклого 24-річного Михайла Зубчука
На Вінниччині продовжуються пошуки безвісти зниклого 24-річного Михайла Зубчука

"Оперативники, кінологи й дільничні офіцери поліції продовжують пошуки, прочісують лісопосадки, покинуті будівлі, прибережну зону озера в мікрорайоні Тяжилів, навколишні поля", - розповіли поліцейські.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два тижні пошуків і жодної версії: бухгалтерка зникла дорогою з роботи

У вечір перед зникненням Михайло святкував день народження дівчини. Разом зі знайомими чекав таксі, щоб їхати додому. Однак у машину не сів. Під час очікування транспорту відійшов від компанії. Це видно на камері відеоспостереження. Він сів на лавку, потім підвівся і знову пішов у протилежний бік від тих, з ким мав їхати додому. За ним ніхто не пішов. Після цього чоловіка ніхто не бачив, пише сайт "Це моя Україна".

Михайло не міг піти з дому, не попередивши, запевняє його мати Надія Лукаш. Він мав поїхати з нею в лікарню на курс хіміотерапії.

"Я збиралася в понеділок проходити черговий курс хіміотерапії. Міша мав бути також у лікарні. Він завжди мене підтримував у всьому. Тому версії, що син "десь із дівчатами загуляв", я відхиляю. До того ж у нього є дівчина Наталя, з якою вони давно разом. У мене немає жодного передчуття. Є тільки материнський біль і сподівання на краще", - сказала мати зниклого.

Прикмети Михайла: зріст 190 см, середньої тілобудови, темно-русе волосся. На момент зникнення був одягнений у темні джинси, темну куртку й чорні кросівки.

Усіх, кому щось відомо про Михайла Зубчука або хто має будь-яку інформацію, яка може допомогти в пошуках, просять повідомити в поліцію за телефонами: 0(432) 59 43 59, (59) 41 55, 0(97) 946 13 77 або 102.

Поліція Херсонщини продовжує пошуки 22-річного Дмитра Капустіна. Чоловік 20 листопада торік о 17:00 пішов із місця свого проживання та до теперішнього часу не повернувся. Востаннє його бачили вночі 21 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Удома чекає онкохвора мати: 24-річний чоловік зник дорогою з дня народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути